2012. december 28., péntek

Egy átlagos nap? 2.rész

Köszönjük a 3kommit:Klaudia, Little Zsoo és Dorcinak :) és az egy feliratkozót :) el sem tudom mondani,hogy mennnnyire örültünk amikor megláttuk ,hogy az oldalmegjelenítések száma 540.:)))) köszönjük <3.A kövi részt már 2013-ban hozzuk. szerintem nem lett annyira jó rész... de hát így sikerült. Jó olvasást.... :)
B.U.É.K!!!!:))
Ui.: fent vannak a szereplők képei;)+KOMMIKAT :)


Illuzia szemszöge:
Utolsó óra után Isabella megfota Liza & az én kezemet.
-Meghívlak titeket egy csokira...
-Nem jó táncra kell mennem anyu már itt van értem...-megölelt minket és már rohant kifele.
-Na de azért még engem meghívsz?-kérdeztem nagy mohosággal.
-Hát persze.
Kiléptünk a kapun és elindultunk a közértbe.Sétálás közben minden féléről beszélgettünk, de direkt spanyolul , hogy senki se értse ,hogy miről beszélünk. Szokásosan nagy tömeg volt az aprócska boltban,minden gimis ide tömörül suli után.Bella megfogta a kezem és a csokik felé húzott.Én rögtön levettem a polcról a sport szeletett de lala még mindig nem választott.Kihalásztam oldaltáskámból az üveg vizem és bele-bele kortyolgattam, mire Bella lekapott egy kindertojást amivel már egy ideje szemezett amikor megfordult ,és megsem moccant...Követtem pillantását de nem akartam elhinni...
-Hello!-szólalt meg szórakozottan a leghelyesebb pasi a világon...
-Hello!-segített ki Bella- újjak vagytok?... Még sosem láttalak titeket erre felé... Legalábbis én nem te?-fordult felém.Feleszméltem a bambulásból.
-nem nem láttalak titeket...-válaszoltam Bella kérdésére.
-Igen újjak vagyunk itt, ma érkeztünk meg. - válaszolt mély aranyos hangon az egyik-Spanyolországból költöztünk ide.Gondoltuk felfedezzük a várost... nem valami nagy sikerrel-pirult el mire gondolkozás nélkül megkérdeztem tőlük.
-Mi lenne ha holnap délután megmutatnánk a környéket Bellával.Elvégre újjak vagytok megismernétek a környéket. Na? -nem hittem volna,hogy dadogás nélkül el tudtam volna mondani, de hát sikerült minden hála nektek ürlények... Biztos ők segítettek...
-Nagyszerű!Tényleg elkéne egy kis segítség ha nem zavarnánk...
-Nebutáskodjatok szivesen bemutatjuk a terepet.Legalább megismerünk
titeket-kacsintott egyett Lala
-Hát jó rendben.- mosolygott a cuki mélyhangú és kacsintott egyett Lalát utánozva.
-Akkor holnap itt ötkor az nektek oké?-kérdezte olyan helyesen a másik, hogy azthittem elájulok...
-ÁÁÁ az nekem nem jó...-húzta el a száját testvérem.
-Miért ne lenne jó?-kérdeztem csípőre tett kézzel.
-Mert nem kelek olyan korán...hajnali öt nem délutánról volt szó?!
-Jah -nevetett Mr.mélyhang -akkor holnap 17:00-kor megfelel?-húzta féloldalasra mosolyát.
-Jah úgy!-esett le Lalának.-hát persze!
-Akkor holnap itt!-mosolyogtam.
-O.K.-mondák teljesen egyszerre ,mire ezen elnevették magukat ,sarkon fordultak és már el is tüntek a tömegben.Bella mintha semmi sem történt volna beállt a kígyózó sorba.
-Nem úgy volt, hogy holnap a mexikói étterembe megyünk?-kérdezte Lala.
-ÚÚÚ... Bocsi elfelejtettem.-vicsorogtam.
-Nem tudom miért van az,hogy ha egy helyes pasit meglátsz már semmi sem létezik...-Fujtatott amikor kettőt előrelépet a sorban.
-Mert ők ultra helyesek...-akartam áradozni de megláttam valamit Lala szemében-aha tudom, hogy téged is megfogtak-nevettem sátánian.
-Hé ne lopd Lizi szokásait.
-Aha rögtön témát váltottal!
-Jó akkor mit mondjak nagyon....
-Helyesnek tardod őket ,ha tudtam...-de ekkor a szavamba vágott mint én az előbb az övébe.
-Nagyon jófejnek tűnnek.Jah és ha járni akarsz velük akkor ne mutasd be őket Lizi-zizikénknek...-lépet hármat előre.
-Úúú jó.... De akkor mit mondjak nekik, hogy miért nem megyünk az étterembe?-kérdeztem de már megvolt rá a válaszom-MEGVAN!-mire mindenki felénk nézett...szerencsére előröl is, a barátaink.
-Bell, Illu gyertek ide.-szólt hozzánk Gigi.
-Biztos?-nézett végig a soron Bella. Nagy szerencsére fiúk voltak így simán előre engettek.Gigit 7.óta ismerjük amikor ideköltöztek Győrből.
-Hogy vagytok csajszik?
-Elvagyunk.-mosolygott lala.
-Aha azért vagy szűkszavú mert végre kifogtál magadnak egy pasit?
-Nem Márk óta nincs...
-Hát nemszeretnék árulkodni de Bellus nagyon bejöttek neked azok a pasik....-mondtam..
-ÚÚÚ milyen pasik-érdeklődött Gigi
-Pff... Két sráccal találkoztunk az előbb, és "álítólag bejönnek" nekem- nevetett fel hisztérikusan.
-Aha-szólalt meg mindentudóan barátnőnk-hát majd meglátjuk mi lesz belőle...
-Jaj ne már te is kezded?
-Jó abba hagytam.Na én mentem csajszik, jah és nyugi nem mondom el senkinek-kacsintott és már ment kifele.
Miután Isabella kifizette a csokikat beugrottunk Ilkáért aki 1000wattos mosollyal várt és aranyosan beszámolt a napjáról.Onnan haza mentünk.Otthon megebédeltünk,Ilka elmosogatott, felmentem a szobámba ,megcsináltam a házit. Tanulni akartam de nem tudtam kiverni a fajemből a srácokat.Hogy milyen lesz holnap sételni velük a főtéren venni egy forralt bort, egyáltalán velük lenni...



2012. december 18., kedd

Egy átlagos nap?

Hello! Remélem mindenkinek remekül telt a karácsonya! :) Bocsánat amiért ilyen későn hoztuk a részt :( azért is mert nem lett valami hosszú... De reméljük azért nem ment el a kedvetek az olvasástól :) előre is B.U.É.K és jó olvasást ;)

Isabella szemszöge:
Éppen, hogy beértünk a suliba amikor a portás intett, hogy siessünk, mert már becsengettek.Hála az égnek, hogy ilyen jófej a portásunk.Csúszkálva siettünk fel a csurom vizes lépcsôn egymást lökdösve.Amikor sikeresen felértünk megpillantottuk a tanárunkat, aki zajos osztálytermünkbe igyekezett.Illuval összenéztünk és rohanni kezdtünk, hogy ki éri el hamarabb a tanárt.Természetesen nem volt kérdes...mindigis én voltam a gyorsabb (hahaha) és természetesen az ügyetlenebb is.Mikor beléptem a terembe (elsôként) elcsúsztam valakinek a füzetén és pont Józsi karjaiba landoltam Pff... Mindenki (a csajok és valljuk be fiuk is akadnak) odavannak érte még Illu is merthogy milyen:helyes, vicces, izmos, jóképû, cuki, gazdag meg bla,bla,bla. Nem értem miért rajonganak a csajok érte... Mindegy felálltam, megigazítottam a hajam és csak utána néztem körbe....Hát igen gondolhattam volna, a fiúk röhögtek hogy,hogy lehetek ekkora kétballábas ( mivel mindig én szerzek valami sérülést)valameik meg csak bámult mivel csak akkor vettem észre,hogy kicsit lecsúszott a polóm( amit rögtön megigazitottam) , a lányok irigykedve meg hitetlenkedve pillantottak rám, a hugom a jobbkezén a hüvelykujját felemelve mutatta, hogy milyen jól csinálom...? , a tanár meg szemeit forgatva kettôt tapsolt, hogy elkezdhesse a töriórát.Mindenki a helyére igyekezett a padtársa mellé.Ekkor vettem észre, hogy Illu mellett nincs senki.Emma (Illu LB-je,és padtársa) biztosan kitalált valamit, hogy otthon maradhasson ebben nagy szakértô...nem hiába ô a színjátszósok közül a legjobb...gondolataimból Liza ébreszett fel.
-Haho hallasz engem?
-He?!
-Jaj boccs, hogy kizakkkkantottalak gondolataidból de most valami nagyon fontosat kell megbeszeknünk-nézett rám fontoskodva
-Mi az?... Csak nem egy ultra helyes pasi akit a parkban láttál meg és "véletlenül"-felemeltem a kezem hogy idézőjeleket mutassak a levegőbe-nekimentél , elestél.....eljátszottad, hogy nagyon fáj, ő haza kísért odaadta a telószámat, hogy ha valami komolyabb sérülés lenne hívd fel, és most ezért kell a segítségem, hogy milyen problemád lehetne amivel eltudnád magad hívatni egy kiengesztelő randira- fejeztem be a monológomat.
-Majdnem
-Mi az? A suliban van új fiú vagy....
-Hallgass végig-szólt közbe
-Oké de nem igérek semmit!
-Oksika... Most nyilt Budán egy új mexikói étterem...
-Komoly hogy,hogy erről én nem tudok semmit?!¡- végig sem hallgattam Lizát pisszegni kezdtem, hogy figyeljem már rám Illu.
-Segítsek cica? -kérdezte Márk aki a mellettem lévő padban ült.Feléfordultam és óvatosan ne hogy észre vegye a tanár bemutattam neki.
-Mást cicázzál Márk...-kedvesebben hozzátettem-ha megtennéd?
-Hát persze nyuszi....-abban a pillanatban dühösen intettem Lizának, aki szemétforgatva felállt és az ajtóhoz sietett
-Hornos kisasszony megtudhatnám hová mész?-Sikerült Lizának a tanár figyelmét elterelni... Előre hajoltam Márkhoz és olyan csattanós taslit adtam neki, hogy még visszhanzott is.
-AÚ!
- Így nyuszikázz és cicázz le máskor!-húztam mosolyra a szám.Épp akkor csapódott be az ajtó amin Liza ment ki.Írtam egy gyors levelet Illunak.: Liza most mesélte , hogy Budán 1 új mexikói étterem nyílt... te tudtad ezt?!Holnap péntek elmehetnénk 4-en ℓιzα, єммα és мι.ηα?

Összehajtogattam a lapot ráírtam, hogy Illunak és odaadtam Márknak ,aki még mindig az arcát fogta.Elvette a lapot és tovább adta.Szememmel követtem végig a lap útját míg Illuhoz ért. Közben Liza vissza jött, elmeséltem neki a szitut és tovább figyeltem ikertesómat.Türelmesen vártam, hogy végig olvassa,mikor végére ért rövid levelemnek megfordult teljesen elfeledve,hogy óra van és hevesen bólogatni kezdett , mutogatni milyen jó lesz.
-Illuzia megmondanád erről a véleményed?
-Hát persze tanárnő-tudtam, hogy valami hülyesseget fog kitalalni, mivel fogalma sem volt hol tartunk.-Én igazából nem tudom csak azt, hogy az ufók előre megtervezték...
-Bővebben?
-Tudja vannak az űrlények-itt már senki sem birta ki mindenki elkezdett röhögni de drágalátos tesóm folytatta.- olyan lények akikről nem tudunk semmit...nem tudom, hogy néznek ki, de szerintem zöldek és....
-Tudjuk Illuzia ezt minden órán elmondod és azt is, hogy....-csrrrrrrr.kicsöngettek végre ,senki sem hallgatta végig a töritanárt, megsajnáltam szegényt de nagyon sietnem kellett, mert a kövi órám irodalom volt amiből nem vagyok valami fényes...
A többi óra is unalmasan telt. Utolsó óra után megfogtam Liza & Illu kezét,
-Meghívlak titeket egy csokira...
-Nem jó táncra kell mennem anyu már itt van értem...-mondta letörten,megölelt minket és már rohant kifele.
-Na de azért még engem meghívsz?-kérdezte Illu
-Hát persze.
Kiléptünk a kapun és elindultunk a közértbe ami a suli közelében volt.sétálás közben minden féléről beszélgettünk.A boltocskában szokásosan nagy tömeg volt, mindenki ide jött suli után.Elkezdtünk a csokik felé nyomulni és direkt spanyolul beszéltünk, hogy ne értsék a többiek.
Illu egy sport szeletet választott ki én még nem döntöttem,Illu kinyitotta az üvegét és ivott pár kortyot mire én is kiválsztottam egy kindertojást.Lekaptam a polcról, mikor vettem egy 180 fokos fordulatott... és láttam hogy Illu sem tud mást reagálni..


2012. december 14., péntek

The beginning

Ime az első rész remélem tetszik.ne ijedjetek meg! nem ilyen rövid lesz!következő rész kövi héten!

Ilka szemszöge:
Fellépek a repülőre.Annyira izgulok!Végre valahára megvalósul az álmom!...azaz álmunk, az egész család álma.Már hallom az induló motorokat!1...2...3...és Felszállás!Mint egy örökké valóság. Mikor èrkezünk meg?! Végül mégis leszálltunk.Lábam már Mexikó területét éri.Megérkeztem!Az egész olyan mint egy álom.Egy csodaszép álom
-Csrrrr csrrr- mert az is szuper.Pedig annyira jó és élethű volt!Vissza akarok aludni!Ilu (az egyik nővérem) mindig egy másik szobában hagyja a telóját.Egy év ameddig leállítja :(
-Illúzia!Most kapcsold ki azt a *sípolós* telefonodat!Hányszor akarod még ezt eljátszani?!-na igen Lala a másik ébresztő (csak ő ezt nem veszi észre -.-)-Amúgy is van még 2 perc alvás idő!-Csrrr csrrr
-De izé nem találom.Eltűnt!Hu lehet, hogy elrabolták az űrlények!Állítólag imádják a kütyüket.-ó igen és ezt még nem említettem.Nővérem (elvileg 17éves) hisz az űrlényekben meg az ilyen mindenféle misztikus lényben! :D totál kész nem?
-Na én mentem öltözni.-mondtam és ott hagytam nővéreimet (akik ráadásul ikrek).
Amikor leértem a lépcső aljára megcsapott a palacsinta jellegzetes illata, mélyen beszívtam illatát.Egyszerűen imádom! (azért a popcornnál nem jobb, azt jobban szeretem) Persze anyu ezt nem hagyja annyibban.Megtöri a meghitt pillanatomat. :(
-Mi tartott eddig?Kihült a palacsinta-eközben lejött Lala és Ilu és Bellácskám(Lala) hányszor mondjam, hogy nem kiabáluk reggel?Főleg nem a hugoddal-Ilu helyeslően bólint.
-Anya!Ő nem a hugom! Jézus! ikrek vagyunk!rémlik?, és még, hogy te szültél meg minket!
-Oké oké de akkor se kiabálunk.Apátok még alszik.
-Igen Lala.Ilyet csinálni főleg reggel, nagyon csúnya dolog.
-Ilu te se beszélj!Neked is hányszor mondjam, hogy mindig hord magadnál a telefonodat.
-Ó-ó elkésünk!Megint!mennyi már az idő?-kérdezte Ilu, hogy kikerülje a büntit.
Gyorsan felvettem a kabim és cipőm, gyorsan fogat mostam. (csak hogy tiszta legyen, hogy külön suliba járunk) Már kiléptem az ajtón.De anyu megállított (hál Isten!)
-El ne feledd a tízóraid!-hogy is felejthettem el???Anyum mindig tacot csomagol csak hogy legyen egy kis Mexikói feeling :)
Belépek a suliba, már rohannék is be a termembe nehogy elkapjon a portás(utál engem)de elkapott.
-Ez bizony beírás.Így jár aki nem ér ide időben.-olyan gonosz!és az a kárörvendő mosoly az arcán, felháboritó!ja és egyszer megkérdeztem, hogy utál-e engem erre azt mondta hogy (idézek):,,felforgatod a suli rendjét"...

2012. december 11., kedd

Sziasztok! Ez az első blogunk...igen mivel ketten irjuk tetsvérek. Remélem tetszeni fog a *MI KIS ÉLETÜNK*